Social aktivitet Informationsmöte om "Pepatwork"

2024-03-25 12:00 - 12:20 Add to iCal
Online
Getty Images

Snart kör vi igång motionsutmaningen ”Pep at Work” på KI! Häng på och hjälp dig själv och dina kollegor till goda motionsvanor. Utmaningen pågår 16 april till 14 maj.

Genom att hjälpa varandra hjälper vi också oss själva att utveckla goda motionsvanor. Vi arbetar i team och uppmuntrar varandra med uppmuntrande kommentarer, foton och videor!

Anmälan öppnar den 26 mars.

Om utmaningen

Alla motionerar hur de vill, när de vill och utifrån sin egen nivå. Ett pass är minst 30 min sammanhängande motion, där du blir lätt andfådd och får förhöjd puls. Det är ok att lägga ihop flera korta mer högintensiva pass (HIT) per dag t.ex. 3 x 10 min och registrera det som ett pass på 30 min.  
 
Ett pass kan vara av vilken typ som helst och alla pass är värda lika mycket. Det spelar ingen roll om du går en rask promenad eller springer ett maraton. Det är bara 1 pass på 30 min/ dag som ger poäng. Du får såklart träna längre tid men det ger inte mer poäng.  
 
Alla delas in i lag om 8-20 personer. Vill man tävla har vi 3 kategorier man kan tävla i.  

  • Antal pass per vecka 
  • Bästa pep 
  • Störst gruppförbättring från dag 1 till utmaningen slutar

Du registrerar och delar varje motionspass med din grupp i en webbapplikation som heter We+.  
Det är här vi stöttar varandra genom att ge en positiva pep och här finns även möjligheten att ladda upp och dela bilder. Här kommer du även kunna följa de andra lagens resultat och i företagskanalen kan man dela inlägg med alla deltagare.

Genom att hjälpa varandra hjälper vi även oss själva till goda motionsvanor. Vi jobbar i lag och peppar varandra med uppmuntrande kommentarer, foton och videos!