Föreläsningar och seminarier Crowdhelix - tillsammans skapar vi banbrytande samarbetsprojekt

2022-11-17 11:00 - 12:00 Add to iCal
Online

Välkommen till en introduktion av Crowdhelix plattform. Hur kan forskare delta och använda sig av Crowdhelix för att till exempel hitta partners för internationella samarbeten.

Crowdhelix är en digital "Open Innovation platform" som skapar länkar mellan ett internationellt nätverk av excellenta forskare och företag med fokus på innovation, så att man tillsammans kan planera och leverera banbrytande samarbetsprojekt. Crowdhelix plattform är uppbyggt av ämnesspecifika grupper, så kallade helixar. Användare kan lägga ut och svara på samarbetsmöjligheter inom dessa, kopplat till internationella program så som Horisont Europa.

Syftet med webinariet är att visa plattformens möjligheter för KI, KTH and SU:s forskare. Hur kan man profilera sig, engagera sig med andra och dra nytta av de matchmaking-möjligheter som finns för att delta i till exempel EU-finansierade forskningsprojekt.

Talare:
Crowdhelix CEO: Michael Browne
Technical Platform Demo: Cais Jurgens

Deltagare:
Forskare och forskarstöd från KI, KTH and SU intresserade av att registrera sig och dra nytta av Crowdhelix Open Innovation Platform.

Registrering:
Registrera dig senast 16 november genom att följa denna länk. Du kommer få en bekräftelse via email på din registrering, innehållande länken till webinariet.