Föreläsningar och seminarier Bites of Learning 25/5: Skapa en inkluderande miljö och ett bra arbetsklimat i en kurs, för att främja lärande

2022-05-25 12:15 - 13:00 Add to iCal
Online https://ki-se.zoom.us/j/67281698936?pwd=OWtDdmZYTExxZVRMNVdLWDZ6WDZCUT09
Genrebild för publikationer
Foto: Getty Images.

Välkommen till det här webbinariet där du får veta mer om verktyg och metoder för att skapa en inkluderande miljö och ett bra arbetsklimat.

Vi kommer kort att beskriva vikten av proaktivt arbete inom inkluderande miljö och arbetsklimat för att sedan gå igenom exempel på tillgängliga verktyg och metoder samt vilka stödfunktioner som finns vid KI.

På slutet finns möjlighet att ställa frågor och diskutera fall där det förebyggande arbetet inte fungerat och vad vi kan lära oss av det.

Seminariet leds av Helén Lönnberg (Enheten för Undervisning och lärande, UoL), Ia Gustafsson Wallgren (HR), Karina Umander (Utbildnings- och forskarutbildningsstöd, UFS) och Kristina Ullgren (Lika villkor).

Webbinariet ingår i vårens "Bites of Learning-serie" som organiseras av Enheten för Undervisning och Lärande.

Språk

Sessionen kommer huvudsakligen att hållas på engelska, men det går utmärkt att ställa frågor på svenska muntligt eller via chatten.

Vad är Bites of Learning?

Den nya terminen innebär ett nytt format av kontinuerligt lärande som vi hoppas att du kommer att gilla. Här är de viktigaste ändringarna:

  • En ny tidslucka för MedEd Lab: 12.15-13.00 på onsdagar var fjärde vecka (9 mars, 6 april, 4 maj).
  • Två nya systerevenemang:
    • 'Discussion circle'-formatet som har sina rötter i en klassisk bokcirkel - vi lyfter en artikel, poddavsnitt eller tema inför eventet och du kan komma och diskutera temat med andra pedagoger på KI.
    • ’Workshop’ som blir ett utrymme för korta tutorials, där du också är välkommen att komma in med frågor.

Kommande evenemang