Publicerad: 2022-06-20 11:06 | Uppdaterad: 2022-06-22 11:48

Hur lär och utvecklar vi oss på KI? – Registrera dig till Utbildningskongressen 2022

Registreringen till KI:s Utbildningskongress 28-29 september är öppen! Välkommen till två dagar med fokus på kontinuerligt lärande, både för individ och organisation. Inspireras av talare och ta del nya perspektiv, erfarenheter och tips i workshops.

Teresa Sörö
Teresa Sörö, pedagogisk utvecklare, Enheten för Undervisning och lärande. Foto: N/A.

- Utbildningskongressen består av två dagar där vi under den första dagen fokuserar på vad kontinuerligt lärande är utifrån olika perspektiv. Det känns väldigt roligt att välkomna Anu Kajamaa, professor i kontinuerligt lärande vid Oulu universitet till KI, säger Teresa Sörö, områdeschef och pedagogisk utvecklare vid Enheten för undervisning och lärande (UoL). 

- Den andra dagen blir mer konkret med diskussioner och utbyten kring hur man kan arbeta med kontinuerligt lärande i praktiken och få det att funka. Vi har fått in många abstracts och flera av dem kommer att vara workshops, fortsätter Teresa.

Utbildningskongressen arrangeras i NEO och digitalt

Platsen för årets utbildningskongress är Flemingsberg och NEO med spännande lokaler där också ytor utanför salarna kan användas.

Interior image showing the stairs in building Neo.
Neo, KI. Foto: Erik Flyg

- Vissa programpunkter kommer att kunna följas digitalt, men vi uppmuntrar deltagande på plats för att få ut så mycket som möjligt av sitt deltagande på kongressen, säger Teresa Sörö.

På kvällen finns möjlighet att fortsätta diskussionerna vid en gemensam middag.

Program tillgängligt efter sommaren

Just nu arbetar projektgruppen med att granska inkomna abstracts, slipa på programmet och lösa tekniska frågor inför kongressen. Ett detaljerat program kommer att släppas efter sommaren.

Kongressen kommer att vara på engelska med svenska inslag.

Registrera dig 

Registrera dig till KI:s utbildningskongress 2022

Registrera dig senast 29 augusti för ”early bird”-pris. I anmälan finns det möjlighet att välja enbart digital närvaro.

Obs! I anmälningsformuläret behöver du ange en GLN-kod som är: 7350043510008 för KI. Organisationsnummer är: 202100-2973.

Educational congress 2022.
Foto: Getty Images.

Utbildningskongressen

► Utbildningskongressen ordnas vartannat år för alla involverade i frågor som rör utbildning på KI.

► Syftet är att främja samarbete över campus och klinik, och mellan discipliner och yrken, genom att visa upp god praxis, främja utbildningskvalitet och diskutera utveckling och trender inom medicinsk utbildning.

► Nytt för i år är att kommittén för forskarutbildning är med och finansierar, tillsammans med kommittén för utbildning.

Program och mer information

Kontakt

Teresa Sörö Pedagogisk utvecklare