Publicerad: 2021-08-13 13:24 | Uppdaterad: 2021-08-13 13:28

Grattis Yvonne Wengström

Professor Yvonne Wengström. Foto: Martin Stenmark

Professor Yvonne Wengström på sektionen för omvårdnad har blivit utnämnd till American Academy of Nursing Announces 2021 Class of New Fellows.

I 2021-års fellow klass är det 225 framstående sjuksköterskeledare som representerar 38 stater, District of Columbia och 17 länder.

– Jag är glad över att välkomna ytterligare en klass av stipendiater till American Academy of Nursing under en viktig tid av förändring och framsteg i våra kollektiva ansträngningar för att uppfylla organisationens vision om hälsosamma liv för alla människor, säger Akademiens president Eileen Sullivan-Marx, PhD, RN, FAAN.

– Akademien strävar efter att förbättra hälsan och uppnå hälsokapital genom omvårdnadsledarskap, innovation och vetenskap. Akademiens stipendiater förkroppsligar våra värderingar om rättvisa, mångfald och inkludering, undersökning, integritet och mod, vilket gör det möjligt för oss att uppnå nya höjder av påverkan som främjar hälsopolitiken över hela världen. Grattis till denna dynamiska kohort av ledare som tillför gemenskap och expertis till stipendiet.