Publicerad: 2022-12-20 08:19 | Uppdaterad: 2023-02-22 13:24

God helg och gott nytt år från universitetsdirektören

Gunnar Gustafsson Wiss, tillförordnad universitetsdirektör, önskar all personal inom verksamhetsstödet en god helg och ett gott nytt år.

-
Gunnar Gustafsson Wiss, tillförordnad universitetsdirektör.

2022 börjar lida mot sitt slut och strax stundar en välbehövlig ledighet. Jag vill skicka ett varmt tack till alla inom verksamhetsstödet för gott samarbete och mycket fina insatser under året!

Nytt år och ny ledning

Sedan jag klev in som tillförordnad universitetsdirektör i september har jag haft några intensiva, spännande och utvecklande månader på posten. I fokus har förstås det oroande världsläget med långtgående ekonomiska konsekvenser stått, men också valen till riksdag och regering såväl som de olika akademiska valen och processen att utse en ny rektor här på KI.

2023 kommer onekligen att bli ett händelserikt år inom vårt universitet. Under de första månaderna kommer vi både tacka av vår nuvarande ledning, och välkomna vår nya. Det formella regeringsbeslutet om KI:s nya rektor har i skrivande stund ännu inte fattats, men vi tror och hoppas att så sker inom kort.

Som tidigare kommunicerat står det nu klart att Veronika Sundström blir KI:s nya universitetsdirektör, vi välkomnar henne till oss den 17 april. Fram till dess fortsätter jag som tillförordnad, varefter jag återgår till min ordinarie roll som planeringsdirektör.

Koppla ner och koppla av

För att ladda batterierna inför det nya året hoppas jag att ni de närmsta veckorna har möjlighet att varva ner, sänka tempot, få tid för vila och reflektion och för umgänge med nära och kära. Själv kommer jag i år fira jul hemmavid med familjen. Mina tre utflugna barn med respektive kommer alla hem till oss, vilket jag gläds särskilt åt.

Till er som har jour eller täcker upp under helgerna vill jag rikta ett särskilt tack och jag hoppas att ni kan se fram mot välbehövlig återhämtning lite längre fram.

Med det vill jag önska er en riktigt fin ledighet, och ett gott nytt år!

Gunnar Gustafsson Wiss,
tillförordnad universitetsdirektör