Publicerad: 2021-03-31 14:14 | Uppdaterad: 2021-04-09 14:59

Gå och tänka - försökspersoner sökes till studie om att mäta hjärnaktivitet vid komplex gång

Är du intresserad av att delta i en forskningsstudie vid Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset där vi vill testa en ny mätmetod för hjärnaktivitet under gång hos unga, äldre friska vuxna och personer med neurologiska sjukdomar (Parkinsons sjukdom, multipel skleros och stroke)?

Närbild på man som har en hjälm med elektroder som mäter hjärnaktivitet vid gång.
Försökspersoner sökes till studie om hjärnaktivitet vid komplex gång. Foto: Lucian Bezuidenhout.

Deltagandet i studien innebär att vi testar din gång-, balans- och kognitiva/tänkande förmåga med kliniska tester och frågeformulär vid ett testtillfälle. Testerna sker vid  uMOVE på Gävlegatan 55 och beräknas ta cirka två timmar.

Vem kan delta?

Du passar bra om du:

• Är över 18 år
  • Inte har några medicinska tillstånd som kan påverka din balans och gångförmåga eller din kognitiva/tänkande förmåga

Anmälan och kontakt

Låter detta intressant, kontakta oss gärna för mer information eller för att anmäla ditt intresse!

Skicka ett e-postmeddelande eller ring på nedanstående nummer och tala in ett meddelande med namn och telefonnummer, så återkommer vi till dig.

Välkommen att höra av dig!

Linda Jaktholm

Forskningsassistent