Annan Gå med Karolinska Institutet och Academic Pride i Stockholms Prideparad

2019-08-03 11:30
Campus Solna Medicinska Föreningens aula, Nobels väg 10 // Norr Mälarstrand
Participants in the 2018 EuroPride Parade. Photo: Erik Flyg

Karolinska Institutet stödjer Stockholm Pride som äger rum 29 juli–3 augusti 2019. Under Prideveckan kommer regnbågsflaggan att vaja över KI campus i Flemingsberg och i Solna och vi kommer att delta i Prideparaden på lördag den 3 augusti. Paraden startar på Norr Mälarstrand kl. 13.00.

Missing ALT text.

Karolinska Institutets deltagande i Pride sker i samarbete med Medicinska Föreningens HBTQ-förening Queerolinska. Tillsammans under samma flagga, Academic Pride, går flertalet lärosäten tillsammans för andra året i rad: Karolinska Institutet, KTH, Stockholms universitet, Handelshögskolan, Ersta Sköndal Bräcke högskola och
Sophiahemmet Högskola. Tillsammans välkomnar vi medarbetare och studenter att delta i Prideparaden!

Förfest på campus Solna

Innan paraden förfestar vi tillsammans med start kl. 11.30 i Medicinska Föreningens aula, Nobels väg 10, campus Solna. Vi bjuder på lättare förtäring och alkoholfri dryck till registrerade deltagare. T-shirts delas ut till de som är först på plats på förfesten.

Registrera dig för förfesten

Registrera dig till förfesten. Får du förhinder ber vi dig att du omgående meddelar detta till oss via mejl till event@ki.se

Vi ses i paraden

Om du vill kan du möta upp KI:s medarbetare och studenter direkt på Norr Mälarstrand när paraden börjar kl. 13.00. Vårt startnummer kommer att kommuniceras här och på Facebook, samt att mer exakt information om geografisk plats kommer att finnas i Facebook-eventet under evenemanget.