Publicerad: 2023-01-18 13:54 | Uppdaterad: 2023-01-18 14:01

Erik Pettersson - ny utbildningsadministratör vid MedH

Välkommen Erik Pettersson, ny utbildningsadministratör på institutionen för medicin, Huddinge (MedH). Erik började den 9 januari 2023 och vikarierar för Josefine Berg som är föräldraledig. Erik kommer främst att arbeta med administration kring det nya läkarprogrammet.

Porträttfotografi av en man utomhus.
Erik Pettersson, institutionen för medicin, Huddinge (MedH). Foto: Amalia Kewenter

Vilka är dina huvudsakliga uppgifter? 

Jag jobbar som utbildningsadministratör på läkarprogrammet vid institutionen för medicin, Huddinge (MedH) termin 5 och 6, i nära samarbete med grundutbildningsansvarig (GUA) Agneta Månsson-Broberg, samt Karin Sendek och Louisa Fredrikson. Mina arbetsuppgifter inkluderar bland annat handläggning, administrativt stöd för GUA och deltagande vid planering samt genomförande av kursen Klinisk medicin. Administration av utbildningsnämnden (UN) vid MedH ingår även i mina arbetsuppgifter.

Vad ser du fram emot med din nya tjänst? 

Jag ser fram emot att tillsammans med kollegor och studenter bidra till läkarprogrammets utveckling. Det är både utmanande och spännande att läkarutbildningen är under förändring. För mig blir det en rolig möjlighet att ta del av framtiden för medicinsk utbildning, tillsammans med engagerade och motiverade människor.

Vad har du jobbat med tidigare? 

Mitt senaste jobb var som utbildningsadministratör med inriktning mot digitalisering på en affärsresebyrå. Innan dess arbetade jag främst med administration inom kultursektorn, bland annat för Järfälla kommun. En röd tråd i mitt arbetsliv har varit brett administrativt arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Vad gillar du att göra när du inte jobbar? 

Jag är väldigt intresserad av kultur, framför allt litteratur, och försöker att alltid avsätta tid för träning. Just nu håller jag även på med ridning när jag har möjlighet!