Publicerad: 2022-11-11 09:02 | Uppdaterad: 2022-11-11 13:55

Docent i klinisk neurovetenskap, adjungerad lektor i neuropsykologi och nybliven biträdande studierektor för forskarutbildningen vid KI DS

Marika Möller
Marika Möller, Docent i klinisk neurovetenskap, adjungerad lektor i neuropsykologi och nybliven biträdande studierektor vid KI DS Foto: N/A

Marika Möller är i sin grundprofession legitimerad psykolog med specialistutbildning i neuropsykologi. Från 1 november 2022 nybliven biträdande studierektor för forskarutbildningen vid KI DS!

I sin grundprofession är Marika legitimerad psykolog med specialistutbildning i neuropsykologi.  Hon är anställd sedan disputationen 2013, på Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm vid Danderyds sjukhus och innehar där rollen som utvecklingsledare.

I sin kliniska roll har Marika framför allt arbetat med utredningar och rehabilitering av kognitiva nedsättningar hos vuxna. Forskningen fokuserar framför allt på att studera mekanismer bakom kognitiv fatigue  - ett problem för patienter i många olika diagnosgrupper och inte minst idag bland patienter med sviter efter covid-19. 

Välkommen önskar KI DS!