Publicerad: 2023-11-07 15:27 | Uppdaterad: 2023-11-29 13:49

Din nya profilsida på ki.se – kommer i december i stället för november

Utmaningar med utveckling och testning av de tekniska miljöerna gör att KI RIMS-projektet behöver mer tid att arbeta. Det innebär att publiceringen av de nya profilsidorna på ki.se skjuts fram, från den 9 november till kvällen den 14 december.

Vad kan jag göra så länge?

All information på din nya profilsida kommer att hämtas från KI RIMS. 

Sedan den 25 oktober kan du gå in och hantera din profilinformation i KI RIMS. Här finns nu sådant som har samlats in från olika system, till exempel publikationer och meriter, samt den text som låg på din nuvarande profilsida den 7 september då den hämtades in till KI RIMS.

Du kan redan nu redigera din text, hantera publikationer med mera, samt lägga till sådant som saknas. Det du gör nu kommer att återspeglas på din nya profilsida när den publiceras i december.

Vad händer med min nuvarande profilsida på ki.se?

Din nuvarande profilsida ligger kvar på ki.se tills den nya publiceras.

Obs! Det är fortfarande möjligt att göra ändringar eller tillägg på din nuvarande sida, men observera att ändringar som är gjorda efter 7 september inte följer med till din nya profilsida. Rådet är därför att endast göra sådant som är nödvändigt och samtidigt göra samma ändring i din profil i KI RIMS så att det följer med till din nya profilsida.

------------------------------

Fler introduktioner och utbildningar annonseras efterhand på sidan KI RIMS för användare och i KI:s kalender.