Publicerad: 2022-11-23 15:37 | Uppdaterad: 2022-11-23 15:41

Bli en av KI:s bloggare för utbytesstudier

Tre studenter går från campus. Aula medica syns i bakgrunden.
Foto: Liza Simonsson

Ska du studera utomlands under vårterminen 2023 och vill ha ett kul och avlönat extrajobb? Nu söker vi nya studenter som vill blogga på KI:s studera utomlands blogg!

Nu söker vi dig som ska åka på utbyte under vårterminen 2023 och som vill inspirera fler studenter till utbytesstudier genom att blogga på KI:s studera utomlandsblogg under din utlandstermin.

Uppdrag

Syftet med bloggen är att informera och inspirera till utlandsstudier. Innehållet ska handla både om praktiska förberedelser och roliga upplevelser. Du skapar allt innehåll (text och bild) själv men med stöd från KI:s studentkommunikatörer. Du kommer även få utbildning i hur du skriver blogginlägg och annat att tänka på som bloggare för KI.

Arbetet sker löpande under terminen och kan variera i omfattning från månad till månad men beräknas ta max ca 10 timmar per månad. Du förväntas skriva ett inlägg i veckan. Uppdraget pågår terminsvis så även om ditt utbyte börjar i mitten på terminen så bloggar du inför ditt utbyte om till exempel förberedelser och förväntningar. Inläggen kan variera i längd.

Vem söker vi?

Vi tror att du är en KI-student som är kreativ, nyfiken och aktiv. Du bör tycka om att skriva och dela med dig av dina egna erfarenheter. Det är en fördel om du tycker om att fotografera.

Du får:

  • 134 kr/timmen (inklusive semesterersättning: 150 kr/timmen)
  • En bra merit på ditt CV
  • Inspiration och coachning i skrivande

Ansökan

Mejla din ansökan med personligt brev där du berättar om dig själv, dina studier, vart du ska åka och varför du vill blogga senast måndag den 12 december till ki-student@ki.se. Berätta även i din ansökan om du har gjort något liknande jobb tidigare. Intervjuer sker löpande.

 

 

Kontakt

Amanda Nelzén Kommunikatör