Publicerad: 2020-08-25 12:51 | Uppdaterad: 2020-08-25 15:51

Välkommen Johanna Lundblad - ny personalhandläggare vid NVS

Johanna Lundblad
Johanna Lundblad - ny personalhandläggare

1) Vilket är ditt uppdrag vid NVS?/Vad ska du arbeta med?

Jag kommer att arbeta som personalhandläggare på NVS. Det innebär att jag kommer att hantera olika HR-frågor som uppkommer inom institutionen.

2) Vilken sektion kommer du att arbeta på?

Central ledningsadministration

3) Vad ser du mest fram emot med ditt nya jobb?

Jag ser fram emot att få arbeta med människor och utvecklas inom HR-området. Jag tycker även att det ska bli väldigt roligt att få medverka på HR-forum och träffa andra som arbetar inom HR på KI. Tyvärr blir det väl digitalt ett tag framöver.

4) Varifrån kommer du nu och vad har du gjort tidigare?

Jag är nyutexaminerad och studerade Personal, arbete och organisation på Stockholms Universitet, med inriktning psykologi. Dessförinnan arbetade jag inom reklambranschen med grafisk formgivning, men valde att skola om mig.

5) Vad gör du när du inte arbetar?

Jag har en sambo och en dotter på 1,5 år som jag spenderar den största delen av min fritid med. Förutom att umgås med familjen går mycket tid åt till mina grönsaksodlingar så här års. Som vanligt var jag alldeles för ambitiös i våras och fick för mig att jag skulle odla allt från tomat till rättika. Jag försöker hinna med lite löpning däremellan också.

6) Vad läser du just nu?

Jag läser Där kräftorna sjunger av Delia Owens.

7) Vilken är den vackraste plats du varit på?

Utsikten över Tvillingsjöarna på Azorerna var väldigt vacker.

8) Vad gör dig riktigt glad?

Bra musik, vänner och italienska viner. Gärna i kombination.