Intern kurs och fortbildning Stepping stone: Studentens lärande i verksamhetsförlagd utbildning

2020-03-16 13:00

Denna kurs riktar sig till dig med högskoleutbildning som har handledningsuppdrag i verksamhetsintegrerat lärande (VIL) inom hälso- och sjukvården i Stockholms län, eller som på annat sätt är involverad i handledningsprocessen.

Upplägg

Två kurstillfällen med föreläsningar, gruppdiskussioner och seminarier. Däremellan arbete med självständig, verksamhetsanknuten uppgift som examineras vid andra tillfället.

• Kurstillfälle 1: 16 mars 2020, kl. 13.00-16.00
  • Kurstillfälle 2: 22 april, 2020 kl. 13.00-16.00

Kursen syftar till att stärka handledarens kunskap och kompetens avseende studentens lärande i verksamhetsförlagd utbildning, samt stimulera till ett reflekterande och akademiskt förhållningssätt i samband med pedagogiska aktiviteter i verksamhetsförlagd utbildning.

För att delta i denna kurs behöver du ha gått Stepping stone: Introduktion till handledning och lärande eller motsvarande.

Kursintyg motsvarande en veckas studier erhålls efter godkänd examination.

Anmäl dig via formuläret senast 2 mars 2020.

Kursledare: Marie Bergströmmarie.bergstrom@ki.se

Ansökan och antagning: Evianne Larsson, evianne.larsson@ki.se

Intyg: Eva Hjertquist Duräng, eva.hjertquist.durang@ki.se

Omfattning