Intern kurs och fortbildning Stepping stone: Bedömning och återkoppling i verksamhetsförlagd utbildning

2020-10-22 13:00 - 16:00 Add to iCal

Denna kurs riktar sig till dig med högskoleutbildning som har handledningsuppdrag i verksamhetsintegrerat lärande (VIL) inom hälso- och sjukvården i Stockholms län, eller som på annat sätt är involverad i handledningsprocessen.

Upplägg

Två kurstillfällen med föreläsningar, gruppdiskussioner och seminarier. Däremellan arbete med självständig, verksamhetsanknuten uppgift som examineras vid andra tillfället.

• Kurstillfälle 1: 22 oktober 2020 kl 13.00-16.00
  • Kurstillfälle 2: 1 december 2020, kl 12.30-16.30

Kursen syftar till att stärka handledarens kunskap och kompetens avseende bedömning, samt att stimulera till ett reflekterande och akademiskt förhållningssätt i samband med bedömning av studenters lärande i verksamhetsförlagd utbildning.

För att delta i denna kurs behöver du ha gått Stepping stone: Introduktion till handledning och lärande eller motsvarande.

Kursintyg motsvarande en veckas studier erhålls efter godkänd examination.

Anmäl dig via formuläret senast 5 oktober 2020.
Välkommen med din anmälan!

Kursledare: Jenny Flygare

Ansökan och antagning: Evianne Larsson

Intyg: Eva Hjertquist Duräng

Omfattning