Intern kurs och fortbildning Stepping stone: Bedömning och återkoppling i verksamhetsförlagd utbildning

2020-03-17 13:00 - 16:30

Denna kurs riktar sig till dig med högskoleutbildning som har handledningsuppdrag i verksamhetsintegrerat lärande (VIL) inom hälso- och sjukvården i Stockholms län, eller som på annat sätt är involverad i handledningsprocessen.

Upplägg

Två kurstillfällen med föreläsningar, gruppdiskussioner och seminarier. Däremellan arbete med självständig, verksamhetsanknuten uppgift som examineras vid andra tillfället.

• Kurstillfälle 1: 17 mars, 2020 kl 13.00-16.00
  • Kurstillfälle 2: 6 maj, 2020, kl 12.30-16.30

Kursen syftar till att stärka handledarens kunskap och kompetens avseende bedömning, samt att stimulera till ett reflekterande och akademiskt förhållningssätt i samband med bedömning av studenters lärande i verksamhetsförlagd utbildning.

För att delta i denna kurs behöver du ha gått Stepping stone: Introduktion till handledning och lärande eller motsvarande.

Kursintyg motsvarande en veckas studier erhålls efter godkänd examination.

Anmäl dig via formuläret senast 3 mars 2020.

Kursledare: Jenny Flygare, jenny.flygare@ki.se

Ansökan och antagning: Evianne Larsson, evianne.larsson@ki.se

Intyg: Eva Hjertquist Duräng, eva.hjertquist.durang@ki.se

Omfattning