Publicerad: 2020-11-04 11:09 | Uppdaterad: 2022-07-27 15:01

KI-student "Årets arbetsterapeutstudent"

Isidora Vera Valencia, student på arbetsterapeutprogrammet vid KI, har utsetts till Årets arbetsterapeutstudent 2020 av förbundet Sveriges Arbetsterapeuter. Isidora får priset för sin delaktighet i att kartlägga IPL på arbetsterapeututbildningarna.

Isidora Vera Valencia, Karolinska Institutet och Jennifer Johansson, Linköpings universitet.
Isidora Vera Valencia, Karolinska Institutet och Jennifer Johansson, Linköpings universitet. Årets arbetsterapeutstudenter 2020. Foto: Sveriges Arbetsterapeuter.

Isidora Vera Valencia, som studerar på arbetsterapeutprogrammets termin 5, har tillsammans med Jennifer Johansson från Linköpings universitet fått utmärkelsen Årets arbetsterapeutstudent för sitt arbete och engagemang med att kartlägga interprofessionellt lärande (IPL) på arbetsterapeututbildningarna. Isidora har även varit delaktig i det viktiga arbetet med att driva påverkan för utveckling av IPL på lärosätena utifrån kartläggningen. Priset tillkännagavs vid Arbetsterapins dag den 27 oktober.

Tove Berggren, som också studerar på termin 5, har fått ett hedersomnämnande för sitt arbete som studentbloggare på KI. Toves blogg har bidragit till ökad medvetenhet och intresse för arbetsterapeututbildningens och arbetsterapeutprofessionens utveckling.

"Vi lärare på avdelningen för arbetsterapi är mycket stolta och glada över nyheten att två av våra studenter har fått fina utmärkelser av Sveriges Arbetsterapeuter. Varmt grattis till Isidora och Tove", säger Camilla Malinowsky, utbildningsansvarig vid avdelningen.

Kontakt