Annan Gratis patentrådgivning genom KI Innovations

2022-06-13 Add to iCal
Online or at Nanna Svartz väg 6a in KI Campus Solna

Välkommen till gratis patentrådgivning med Høiberg, patentjurister med lång erfarenhet inom life science.

Har du en anknytning till KI, en idé som du vill utvärdera och se om det är dags att söka patent? Då är detta ett ypperligt tillfälle att få en första utvärdering.

Även om ditt mål kanske inte är att tjäna pengar på din idé kan ett immaterialrättsligt skydd vara avgörande för att dina forskningsresultat ska ha en chans att göra skillnad på riktigt. Det kan annars blir svårt att hitta en samarbetspartners och andra aktörer villiga att lägga resurser på att utveckla dina resultat.

Verksamheten inom akademin skiljer sig på flera sätt från den i det privata. Skillnaderna gör att innovation, och särskilt de initiala delarna av en patentansökningsprocess, kräver en extra tanke. Med rätt rådgivning kan du i de flesta fall kombinera en patentering med fortsatt framgångsrik akademisk forskning.

Några gånger per termin ger dig KI Innovations möjligheten att träffa erfarna patentjurister i ett förutsättningslöst möte. Missade du förra datumet i slutet av mars så kommer här nästa tillfälle, den 13 juni 2022.