Intern kurs och fortbildning Drop in: Frågestund Canvas/Inspera/Teams

2021-04-20 12:00 - 12:50 Add to iCal
Online Zoom

Har du kört fast i Canvas, Inspera eller Teams? Behöver du hjälp att komma vidare eller vill du dela med dig av dina bästa tips till kollegor? Oavsett vilket, är du den tredje tisdagen varje månad välkommen till våra digitala drop in-workshoppar där vi hjälper varandra.

Det finns ett zoomrum för respektive system, du hittar länkarna nedan. Ingen anmälan behövs! Du kan ställa frågor på både svenska och engelska.

Canvas

Behöver du hjälp att komma vidare i Canvas? Eller vill du bara ha svar på den där frågan som du aldrig ställde och fortfarande klurar på? Kom på vår drop in-frågestund så hjälper vi dig. Lägg gärna in frågor löpande i vår Padlet så ser vi till att undersöka och ha ett svar redo till dig.

Workshopen hålls av Carina Bois och Gina Söderlund Nåtfors, enheten för Undervisning och Lärande (UoL).

Zoomlänk Canvas

Padlet för löpande frågor om Canvas

Inspera

Välkommen till en drop in-workshop där vi delar tips och tankar kring digital examination på distans med systemet Inspera. Håller du på att skapa tentor eller arbetar med bedömningar av tentor i Inspera och har frågor och funderingar? Har du frågor om digital examinationspedagogik? Detta ett perfekt tillfälle att diskutera med andra lärare och administratörer som använder systemet!

Workshopen hålls av Anna Wiik, Andrew Maunder och Eva Lorentzon, enheten för Undervisning och Lärande (UoL). 

Zoomlänk Inspera

Teams och Office 365

Drop in-frågestund för Teams och Office 365. Kanske har du gått introkursen och kommit på frågor efter den. Eller varför inte tipsa om en smart lösning du hittat!

Workshopen hålls av Birgitta Lönnerberg. IT-avdelningen.

Zoomlänk Teams/Office 365
Lösenord: 716142

Fler tillfällen