Intern kurs och fortbildning Drop in: Frågestund Canvas/Inspera/Teams

2020-10-21 12:00 - 13:00 Add to iCal
Online Zoom

Har du kört fast i Canvas, Inspera eller Teams? Behöver du hjälp att komma vidare eller vill du bara ha svar på den där frågan som du aldrig ställde? Vid tre tillfällen under hösten är du välkommen på en digital drop in-frågestund i Zoom så hjälper vi dig.

Det finns tre Zoom-rum detta datum. Ett för respektive område, du hittar länkarna nedan.

Ingen anmälan behövs!

Canvas

Student typing on computer
Ta tillfället att ställa dina frågor om Canvas.

Behöver du hjälp att komma vidare i Canvas? Eller vill du bara ha svar på den där frågan som du aldrig ställde och fortfarande klurar på? Kom på vår drop in-frågestund så hjälper vi dig.

Lägg gärna in frågor löpande i vår padlet så ser vi till att undersöka och ha ett svar redo till dig.

Du kan ställa frågor på både svenska och engelska.

Zoomlänk Canvas

Padlet för löpande frågor om Canvas: https://ki.padlet.org/ginsod/ht774nqyqjwrirt3

Inspera

Välkommen till en drop in-workshop där vi delar tips och tankar kring digital examination på distans med systemet Inspera. Håller du på att skapa tentor eller arbetar med bedömningar av tentor i Inspera och har frågor och funderingar? Har du frågor om digital examinationspedagogik? Detta ett perfekt tillfälle att diskutera med andra lärare och administratörer som använder systemet!

Workshopen hålls av Carina Georg, Anna Wiik och Andrew Maunder och Eva Lorentzon, Enheten för Undervisning och lärande (UoL). 

Zoomlänk Inspera

Teams och Office 365

Drop in-frågestund för Teams och Office 365. Kanske har du gått introkursen och kommit på frågor efter den. Eller varför inte tipsa om en smart lösning du hittat!

Zoomlänk Teams/Office 365

Fler drop in-tillfällen