Publicerad: 2021-04-15 06:00 | Uppdaterad: 2021-04-15 06:38

Dags att söka forskarutbildningskurser

Kurskatalogen för HT21 är nu öppen för ansökan fram till 17 maj. Postdoktorer är, liksom tidigare, också välkomna att söka och antas i mån av plats.

Till kurskatalogen HT21 samt lediga platser VT21

Tänk på att uppdatera din profil om någon förändring har skett sedan du senast sökte kurser.

Viktig information för dig som ska söka forskarutbildningskurser:

Vi har stängt av den automatiska mejlaviseringen från KIWAS (kurskatalogen) i samband med antagning, för att undvika överbelastning av systemet. Mejlbekräftelsen vid inskickad ansökan kommer dock att kvarstå.

För dig som sökande innebär detta:

  1. Ansökan görs via kurskatalogen (KIWAS). Bekräftelse på mottagen ansökan skickas från noreply@ki.se. Vi uppmanar alla sökande att även kontrollera under Mina kurser att ansökan har registrerats.
  2. Antagningsbeskedet kommer via e-post från varje enskild kursgivare med handledarintyget som bilaga (kontrollera din mapp för skräppost).
  3. Du svarar på ett antagningsbesked, liksom tidigare, både via kurskatalogen (KIWAS – Mina kurser) och genom att returnera en skannad kopia av det signerade handledarintyget senast angivet sista svarsdatum. Om det inte är möjligt att signera handledarintyget p.g.a. den rådande covid19-pandemin, använd elektronisk signatur via EduSign eller bilägg ett bekräftande mejl från handledaren.

Om du upplever något tekniskt problem vid ansökan ber vi dig rapportera detta till it-support@ki.se eller 08-524 822 22.

Mer information