Intern kurs och fortbildning Canvas Grundkurs (via Zoom)

2020-03-30 13:00 - 16:00
Annan Zoom

Canvas är KIs nya lärplattform och vi är i implementeringsfasen som pågår fram till dec 2020. Grundläggande kurs i publicering av kursmaterial i lärplattformen. Du skapar ett eget kursrum som du arbetar med under workshopen.

Målgrupp: Denna workshop riktar sig till lärare och kursadministratörer som ska skapa kurser och undervisa i Canvas på KI.

Kursdatum under våren 2020: 30 mars, 13 maj,

Kursens upplägg

Vi börjar från början med en grundläggande genomgång.  Alla får skapa eget kursrum för att kunna börja bygga upp struktur i kursrummet via moduler. Vi lägger till  uppgifter, innehållssidor, filer, kursöversikt mm. Vi arbetar med olika komponenter som grupper och gruppuppgifter.

Vi diskuterar KIs rekommendationer för kursdesign och hur man kan bedöma uppgifter enligt KIs omdömesschema.

Inför workshopen behöver man gå en kort kurs Studentperspektivet för lärare som student (30 min) som man blir inbjuden till.

Kursanmälan

Anmäl dig till kursen

Kontakta IKT-pedagogerna

Fler kurser i digitalt lärande