Publicerad: 2021-06-15 13:49 | Uppdaterad: 2021-06-16 08:29

Bodil Lund ny prefekt vid institutionen för odontologi och universitetstandvården från 17 oktober

Portrait of Bodil Lund
Bodil Lund, blivande prefekt vid institutionen för odontologi och universitetstandvården. Foto: privat.

Rektor har beslutat att det blir Bodil Lund som får ta över uppdraget som prefekt för institutionen för odontologi och universitetstandvården efter Mats Trulsson.

Bodil Lund är ett bekant ansikte för många på institutionen för odontologi och universitetstandvården, även om hon för tillfället är professor i käkkirurgi och prefekt för institutionen för klinisk odontologi vid Universitetet i Bergen i Norge. Bodil återvänder till Sverige och KI som professor i augusti och tar sedan över uppdraget som prefekt den 17 oktober.